Sotia regretatului actor Patrick Swayze, Lisa Niemi, a afirmat intr-un interviu pentru The Times ca acesta a avut probleme cu alcoolul si ca din aceasta cauza au fost momente in care a vrut sa-l paraseasca.
"Pentru mine cele mai grele momente au fost atunci cand el bea. Avea o alta personalitate, era cel mai bun om din lume, dar nu si daca bea. Oamenii si animalele puteau fi ranite cand el era asa", a afirmat Lisa Niemi, care a adaugat ca s-a gandit in acele momente sa il paraseasca, dar nu a facut-o. Lisa Niemi a mai povestit ca atunci cand Swayze era sub influenta alcoolului nu se gandea ca ar putea sa plece de langa el pentru ca "ar fi tras in cauciurile masinii" pentru a o opri si recunoaste ca nu a vrut sa riste, potrivit NewsIn.

Niemi povesteste in acelasi interviu ca dupa perioada petrecuta la dezalcolizare Patrick Swayze a redevenit barbatul de care ea se indragostise, dar a venit cel de-al doilea soc, momentul in care a fost diagnosticat cu cancer pancreatic. Lisa Niemi rememoreaza faptul dupa aceea l-a avut alaturi pe cel mai bun barbat. "Ne-am spus ca ne iubim de foarte multe ori. Nu am plecat de langa el fara sa ii spun. Inca simt ca nu am facut destul", a spus sotia lui Swayze, care a petrecut alaturi de acesta 34 de ani.

Patrick Swayze a murit pe 14 septembrie 2009, la varsta de 57 de ani, din cauza unui cancer la pancreas. Swayze a devenit cunoscut dupa ce a jucat in filmul "Dirty Dancing", in care, in afara faptului ca a interpretat rolul principal, a compus si a cantat melodia "She's like the wind". Un alt film care i-a adus celebritatea a fost serialul de televiziune "Nord si Sud".



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.