Massive Attack va concerta pentru a doua oara la Bucuresti, pe 27 iunie. Evenimentul va avea loc la Zone Arena din cartierul Floreasca, un nou amplasament pentru concerte.

Recunoscuti ca pionerii initiatori ai stilului trip-hop, Massive Attack au lansat in cei 20 de ani de cariera cinci albume de studio, doua EP-uri, 16 single-uri si o compilatie, vandute in mai mult de zece milioane de exemplare in toata lumea, potrivit NewsIn.

De-a lungul timpului, trupa a avut colaborari cu nume de marca ale industriei muzicale, printre care Madonna, David Bowie, Tracey Thorn, Elizabeth Fraser (Cocteau Twins), Sinead O'Connor, Damon Albarn (Blur), Horace Andy, Tricky, Shara Nelson, Neneh Cherry sau Martina Topley-Bird.

Duo-ul compus din Robert "3D" Del Naja si Grant "Daddy G" Marshall va prezenta in premiera la Bucuresti noul album al trupei, "Heligoland", lansat in februarie, dupa o pauza de sapte ani de la precedentul album de studio, "100th Window".

Biletele pentru concertul Massive Attak au preturi cuprinse intre 130 si 175 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.