Functionarii publici din Paris au scris o poveste pentru James Bond pentru a-i convinge pe producatorii francizei sa filmeze cateva scene din urmatoarea pelicula care il va avea ca protagonist pe celebrul spion 007 in Palatul Versailles.

O urmarire in parcul castelului, un duel in interiorul cladirii si o fuga cu elicopterul de pe acoperis se numara printre cele cateva scene imaginate de comisia de film a Parisului prin care aceasta incearca sa convinga EON Productions sa filmeze o parte din urmatoarea pelicula James Bond in Versailles, scrie NewsIn.

Peste 160 de pelicule au fost filmate la Versailles, insa castelul din secolul al XVII-lea nu l-a gazduit inca pe legendarul spion. "Vrem sa dam producatorilor cateva idei deoarece ar fi minunat sa-l avem pe James in acest decor magnific al castelului", a declarat directorul comisiei de film a Parisului, Stéphane Martinet.

Autoritatile franceze incearca sa atraga producatorii de film de la Hollywood in celebrele cladiri din tara, departe de locurile de filmare britanice, cu o reducere de 20% a taxelor. Scopul initiativei este sa arate arhitectura si istoria franceza lumii intregi si astfel sa cresca numarul de turisti.

Filmarile pentru noua pelicula cu James Bond vor incepe in 2011.

Palatul Versailles a fost resedinta oficiala a regilor Frantei din 1682 pana in 1790.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.