Whitney Houston si-a amanat si concertele din Marea Britanie, miercuri, dupa ce a fost internata int-un spital din Paris si diagnosticata de medici cu o infectie respiratorie, informeaza BBC.

Whitney Houston ar fi trebuit sa sustina trei concerte in Marea Britanie, doua in Manchester, care au fost amanate pentru 16 si 17 iunie, si unul in Glasgow, care a fost reprogramat pentru 1 mai. Anuntul a fost facut de casa de discuri a solistei, RCA, potrivit NewsIn.

"Doctorii au examinat-o pe Whitney azi-noapte la Paris si au diagnosticat-o cu infectie respiratorie. Sfatul medicului a fost sa nu cante pana cand nu isi va reveni", se arata in comunicatul celor de la RCA.

Organizatorii concertelor lui Whitney Houston le-au cerut fanilor care au cumparat biletele sa le pastreze si sa le foloseasca la datele reprogramate.

Starea fizica precara pe care Whitney Houston a aratat-o in ultimul timp, cauzata de lupta cu drogurile si de relatia nociva pe care a avut-o cu Bobby Brown, i-a facut pe membrii familiei sale sa-i ceara cantaretei amanarea turneului. Recent, cantareata in varsta de 46 de ani a fost diagnosticata cu o stare ridicata de stres cauzata de problemele familiale si de momentele dificile prin care trece cariera sa.

La inceputul lunii februarie, inaintea unui concert la Seul, Coreea de Sud, cantareata ar fi lesinat in spatele scenei. "Whitney a cerut apa in timp ce se sprijinea de un perete si a spus ca nu stie daca va fi in stare sa incheie concertul", a povestit o persoana martora la eveniment.

In varsta de 46 de ani, Houston si-a anulat deja concertul pe care trebuia sa il sustina marti in capitala Frantei, acesta urmand sa fie reprogramat. Concertul de la Paris, de pe arena Paris-Bercy, ar fi fost primul din turneul european al cantaretei.

Whitney Houston a mai avut, de curand, probleme de sanatate la corzile vocale, din cauza fumatului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.