Medicul Conrad Murray s-a declarat nevinovat la prima audiere din procesul privind decesul lui Michael Jackson care a avut loc la un tribunal din Los Angeles in fata caruia s-au adunat zeci de fani ai regelui muzicii pop, informeaza presa internationala.

In sala de judecata au fost prezenti parintii lui Michael Jackson, dar si fratii cantaretului Janet, Jemaine si Randy. Judecatorul cazului, Peter Espinoza, a renuntat la proces, fiind inlocuit de Michael Pastor, relateaza NewsIn.

Inaintea audierii aproximativ 50 de fani ai lui Michael Jackson s-au adunat in fata tribunalului din Los Angeles, imbracati cu tricouri pe care scria "Justice 4 Michael", au cantat "We are the world" si au afisat bannere cu mesaje care cereau ca justitia sa fie mai exigenta cu medicul Conrad Murray.

In cazul in care va fi gasit vinovat medicul risca o pedeapsa de maximum patru ani de inchisoare.

La inceputul lunii februarie, dupa sapte luni de ancheta si multe saptamani de supozitii, Conrad Murray, ultimul medic pe care l-a avut Michael Jackson, a fost pus sub acuzare la Los Angeles pentru "uciderea involuntara" a regelui muzicii pop, pe 25 iunie 2009.

Biroul procurorului a anuntat ca medicul Conrad Murray, in varsta de 57 de ani, este banuit ca "l-a ucis pe Michael Jackson, fara premeditare". Murray i-a provocat moartea lui Jackson actionand fara atentia si circumspectia cuvenite.

Citeste mai mute despre decesul Regelui Pop in Dosarele 9AM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.