Filmul 3D "Clash of the Titans" (Infruntarea titanilor), care va ajunge si in cinematografele din Romania, pe 16 aprilie, este noul lider al box office-ului american de weekend, cu incasari din vanzarea biletelor in valoare de 61,4 milioane de dolari, informeaza The Internet Movie Database.

Realizata sub forma unor "legende ale Olimpului" pline de efecte speciale, pelicula ii are in rolurile principale pe Liam Neeson (Zeus) si pe protagonistul filmului de Oscar "Avatar", Sam Worthington (Perseu). Alaturi de ei joaca Ralph Fiennes, in rolul zeului Hades.

Regizorul productiei este francezul Louis Leterrier, care si-a mai legat numele de o alta fantezie, "The Incredible Hulk", si de al doilea film din seria "Transporter". Filmul a avut un buget estimat la 70 de milioane de dolari.

Vineri, in ziua primelor proiectii in cinematografele din SUA, "Clash of the Titans" a adunat peste 26 de milioane de dolari din vanzarea de bilete, devenind liderul zilei in box-office-ul american, potrivit presei de specialitate.

Pe locul doi este "Why Did I Get Married Too?", cu incasari de 30,1 milioane de dolari, din distributia acestei peloicule facand parte si Janet Jackson.

Pe ultima treapta a podiumului este liderul precedent al acestui top, "How to Train Your Dragon", care a avut incasari estimate la 29, 2 milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.