Prima doamna a Frantei, Carla Bruni, in varsta de 42 de ani, nu va juca in rolul principal al noului film regizat de Woody Allen, dupa ce acesta a preferat-o pe Marion Cotillard, informeaza presa internationala.
Chiar daca Woody Allen a spus despre Carla Bruni-Sarkozy ca ar fi alegerea naturala pentru un rol principal, se pare ca acesta o prefera pe castigatoare premiului Oscar, Marrion Cotillard. Principalul motiv al acestei alegeri ar fi faptul ca prima doamna a Frantei ar fi folosit prea mult Botoxul, iar imaginea ei demonstreaza asta, in timp ce Cottilard este mult mai naturala.

Woody Allen a mai spus despre Carla Bruni ca nu este o femeie care sa isi castige existenta din actorie si ca in orice moment ar putea sa plece de pe platourile de filmare pentru un eveniment politic important.

"Trebuie sa iau in considerare fiecare risc ce poate aparea, iar angajarea ei este departe de a fi sigura", a explicat Woody Allen. Din cate se pare, Carlei Bruni i se va oferi un rol secundar in filmul lui Allen, dar inca nu se stie daca ea a acceptat.

Marion Cotillard
are 34 de ani si a castigat premiul Oscar, un premiu BAFTA si un Glob de Aur pentru rolul Edith Piaf din pelicula La Vie en Rose.

Alte detalii despre filmul regizat de Woody Allen nu au fost facute publice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.