Vedeta pop marturiseste ca in drumul spre succes a fost impinsa mereu de la spate de teama saraciei, fiind martora in copilarie declinului financiar al familiei sale, potrivit presei internationale.
"Afacerea de succes a familiei, confortul vietii noastre, inclusiv cele doua masini, s-au dus intr-o clipa dupa ce tatal meu a fost declarat falimentar. Ce s-a intamplat atunci mi-a dat multa determinare sa fac lucrurile cat mai bine, pentru a nu mai trai din nou asa ceva", a declarat, pentru revista The Big Issue, cantareata nascuta in Columbia.

Mai mult, Shakira spune cain acensiunea spre statutul de megastar, s-a gandit intotdeauna si sa-si ajute semenii. "Cand am avut primul meu mare succes, 'Pies Descalzos', m-am decis sa infiintez prima mea fundatia umanitara, in Columbia", a mai spus artista, citeaza NewsIn.

Actiunile umanitare ale cantaretei in varsta de 33 ani au fost directionate in special pentru educatia copiilor care traiesc in saracie si care risca sa fie recrutati de gherilele columbiene sau de traficantii de droguri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.