Acuzat de infidelitate, sotul celebrei actrite s-a internat intr-o clinica de tratare a dependentei de sex.

Jesse James s-a internat intr-o clinica din Arizona la care au apelat si Michael Douglas, Ringo Starr, Julie Andrews, Whitney Houston si Nicole Richie.

"Jesse s-a internat intr-o clinica specializata, pentru a-si trata o serie de probleme personale", a declarat reprezentantul acestuia, potrivit accesshollywood.com.

De asemenea, chiar actrita Sandra Bullock a apelat la serviciile acestei clinici in urma cu 10 ani, pentru a intelege cat mai bine roul pe care urma sa-l joace in filmul “28 Days”. Pelicula o prezinta pe actrita in postura unei jurnaliste cu probleme legate de bautura si comportament, trimisa la o clinica de reabilitare pentru a-si reveni.

Sandra Bullock divorteaza?

Bullock si James, gazda emisiunii Monster Garage de la Discovery, sunt casatoriti de cinci ani. Nu au avut copii, insa au luptat impreuna pentru custodia fiicei pe care James a avut-o intr-o relatie anterioara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.