Latura paranoica a celebrului cineast american Steven Spielberg, subliniata de masuri de securitate iesite din comun la sediul companiei pe care o conduce, este scoasa la iveala intr-un volum biografic ce va fi lansat in SUA peste cateva saptamani.

In fata biroului unde lucreaza, Spielberg tine permanent o motocicleta nou-nouta, pentru a se indeparta cat mai repede de cladire, in caz de urgenta, sustine autoarea cartii, Nicole LaPorte.

In interiorul biroului, plafonul este captusit cu un material special care izoleaza incaperea aproape complet din punct de vedere fonic, astfel incat orice discutie nu poate fi auzita de afara. "Biroul sau este un templu al linistii", ar fi declarat un agent de securitate de la compania lui Spielberg, casa de productie DreamWorks, potrivit NewsIn.

  • Spielberg fricosul

Regizorul se teme atat de mult sa nu se afle secretele muncii sale, incat toate documentele de serviciu, inclusiv simplele informari cotidiene venite din partea subordonatilor, sunt codate, pentru a face imposibila utilizarea lor de catre cei care le-ar fura, mai scrie in biografia realizata de LaPorte.

Spielberg s-ar teme foarte mult si de consecintele unor dezastre naturale. Toti angajatii sai dispun de echipamente speciale pentru supravietuire in caz de cutremur sau incendiu, incepand cu banalele deja masti de gaze.

Iar ca sa stie tot ce se intampla la biroul sau si atunci cand nu se afla acolo, regizorul si-a impanzit firma cu camere video de supraveghere ce transmit non stop imagini catre locuinta sa. Spielberg poate astfel sa vada in orice moment cine intra, cine iese si, mai ales, ce fac persoanele aflate in cladirea companiei sale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.