Sonisphere, organizat de unul dintre cei mai importanti organizatori de specatcole din lume, va fi cel mai important festival organizat vreodata in Romania, in cadrul caruia vor canta Metallica, Rammstein, Manowar, Anthrax, Megadeth, Slayer, si AC/DC.

Marcel Avram este cunoscut romanilor ca omul care l-a adus pe Michael Jackson la Bucuresti, dar si pentru ca de-a lungul timpului a colabrat cu nume mari ale showbizz-ului mondial, precum ca AC/DC, Metallica, Megadeth, Manowar, Anthrax, Eros Ramazzotti, Eric Clapton, Madonna, Joe Cocker, Rod Stewart si multi altii.

In prezent, acesta vrea ca si Romania sa se alinieze show-ului mondial, potrivit Agentia.org.

"Pentru prima data in anul 1992 m-am ocupat de productia live a concertului renumitului Michael Jackson, difuzat si astazi in intreaga lume. Mai putina lume stie insa, ca am fost producatorul si organizatorul international al tuturor concertelor live ale superstarului. Practic, am fost timp de 20 de ani mana dreapta a lui Michael Jackson", a declarat Marcel Avram

Sonisphere in Romania

Cat despre mega-show-ul Sonisphere, Marcel Avram spune ca este o sansa unica de a realiza cel mai mare Festival al timpului nostru la Bucuresti: "Avem norocul de a ii aduce laolalta pe cei 4 Uriasi: Big 4 - Metallica, Slayer, Megadeth si Anthrax - si, in plus, pe Heaven and Hell, toti cei amintiti urmand sa concerteze in a doua zi a festivalului".

Citeste mai multe pe Agentia.org.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.