O nuvela scrisa de autoarea romanelor "Twilight", Stephenie Meyer, pentru a continua cea de-a treia carte din seria volumelor cu vampiri, va putea fi citita online de fanii scriitoarei, gratuit, timp de o luna, potrivit The Telegraph.
Nuvela numita "The Short Second Life of Bree Tanner", care are 192 de pagini, reprezinta o continuare a celei de-a treia carti din seria "Twilight" ("Eclipse"). Nuvela va fi publicata simultan in Marea Britanie si SUA, pe 5 iunie, iar doua zile mai tarziu va fi disponibila gratuit pe site-ul www.breetanner.com, unde fanii o vor putea citi pana pe 5 iulie. Nuvela nu va putea fi descarcata.
Stephenie Meyer a declarat ca va permite ca nuvela sa fie citita gratuit online in semn de multumire pentru fanii sai. "The Short Second Life of Bree Tanner" este primul titlu publicat de Meyer in ultimii doi ani, scrie NewsIn.

"Sunt surprinsa si eu de aceasta nuvela. Cand am inceput sa lucrez la ea in 2005 reprezenta un simplu exercitiu pentru a ma ajuta sa examinez si cealalta parte a lui Eclipse, roman pe care il editam in acea vreme. M-am gandit ca ar putea fi transformata in nuvela pe care as putea-o publica pe site-ul meu. Oricum povestea s-a lungit mai mult decat am anticipat", a declarat Meyer.

Scriitoarea Stephanie Meyer a devenit celebra dupa publicarea romanului "Twilight", in 2005, carte care s-a vandut in milioane de exemplare. Scriitoarea a fost incurajata sa continue povestea eroilor, in romanele "New Moon", "Eclipse" si "Breaking dawn".

In 2008 a fost lansata prima pelicula bazata pe unul dintre romanele lui Meyer, "Twilight", care a avut incasari de 190 de milioane de dolari in SUA, urmata in 2009 de "Twilight: New Moon". In iunie 2010 urmeaza sa fie lansata a treia pelicula din serie, "The Twilight Saga: Eclipse". Peliculele spun povestea romantata, cu accente de thriller, a unui tanar vampir interpretat de britanicul Robert Pattinson, devenit sex simbol dupa aparitia in film.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.