Phil Collins trebuie sa-si prinda betele cu banda adeziva de maini pentru a putea canta la tobe, fostul membru al trupei Genesis avand probleme dupa o operatie care i-a afectat abilitatea de a apuca obiectele cu degetele, potrivit presei internationale.

Phil Collins recunoaste ca acum ii este foarte greu sa cante la tobe. "Prima data cand am luat betele dupa operatia la gat, acestea mi-au zburat din mana pentru ca nu le puteam tine. Cand cant trebuie sa lipesc betele de maini cu banda adeziva. E ciudat", a declarat Collins, potrivit NewsIn.

Interpretul in varsta de 59 de ani are probleme si atunci cand mananca, deoarece nu poate tine corespunzator lingura sau cutitul in mana, si nu poate deschide singur usa.

Collins spera insa ca in curand sa scape de aceste probleme. "Voi mai avea o operatie curand si am sanse mari sa imi revin, in timp", spune acesta.

La sfarsitul anului 2009 Phil Collins a fost supus unei operatii pentru reasezarea unei vertebre dislocate in zona gatului, iar in urma interventiei interpretul a ramas cu probleme la degete. Problema initiala a fost cauzata, se pare, de pozitia incorecta in care Collins a cantat la tobe de-a lungul anilor.

Cantaret, compozitor, instrumentist, producator muzical si actor, Phil Collins a avut succes atat in calitate de solist al trupei britanice Genesis, la jumatatea anilor '70, cat si ca artist solo. Printre cele mai cunoscute melodii ale sale se numara "In The Air Tonight", "Against All Odds" si "Two Hearts".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.