Actorul american Dennis Hopper, bolnav de cancer in faza terminala, este asteptat la ceremonia in cadrul careia ii va fi dezvelita o stea pe Hollywood Walk of Fame, potrivit presei americane, informeaza presa americana.

Actorul va primi steaua cu numarul 2.403 de pe celebrul bulevard. In urma cu cateva zile, avocatul actorului, Joseph Mannis, a declarat ca Hopper este grav bolnav de cancer, in faza terminala, si ca este prea slabit pentru a fi interogat de avocati in propriul caz de divort.

Potrivit avocatului, Hopper, in varsta de 73 de ani, cantareste in prezent in jur de 50 de kilograme si este prea slabit pentru a purta conversatii lungi.

Medicii au aprobat insa participarea actorului la ceremonia de dezvelire a stelei de pe Walk of Fame, spunand ca poate fi o experienta pozitiva. La ceremonia de pe Hollywood Walk of Fame vor participa actorul Viggo Mortensen si producatorul Mark Canton, care au lucrat alaturi de Hopper la peliculele "The Indian Runner", "Boiling Point"si "Land of The Dead".

Actorul a intentat in luna ianuarie divort de sotia sa Victoria, dupa o casnicie de 14 ani. Urmatoarea audiere in acest caz este stabilita pentru 5 aprilie.

Dennis Hopper si-a inceput cariera cinematografica im 1955, cu pelicula "Rebel Without a Cause", iar de atunci a aparut in peste 150 de pelicule, dar si in seriale precum "Crash", "Medic", "The Twilight Zone", "The Rifleman", "Naked City" si "24".

Walk of Fame, care este de fapt un trotuar pavat cu stele dedicate artistilor, a fost infiintat in 1953 si atrage aproximativ 10 milioane de vizitatori anual.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.