Albumul �American Idiot� al trupei Green Day, castigator a doua premii Grammy, va fi transformat in lungmetraj, cu Julia Roberts in rolul principal, in timp ce Tom Hanks va semna regia peliculei
Acelasi album a fost pusa in scena sub forma unui care a avut premiera in 2009 in orasul natal al trupei Green Day, urmand ca pe 20 aprilie sa fie jucat pe Broadway, potrivit Stiri de Bine.

Spectacolul spune povestea a trei adolescenti si drumul lor spre maturizare. Unul alege armata, al doilea se muta intr-un oras mare, in timp ce al treilea ramane in orasul natal, devenind tata.

Potrivit Mediafax, presa americana a vehiculat timp de multi ani o serie de zvonuri despre producerea unui lungmetraj inspirat din albumul "American Idiot", iar site-ul deadline.com a publicat, marti, o informatie potrivit careia negocierile pentru adaptarea acestui proiect pentru marele ecran au intrat intr-o etapa avansata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.