In cea de a doua zi a caravanei, au avut loc la Pitesti proiectii ale filmelor An Inconvenient Truth pentru studenti si Ice Age 2 pentru elevii de scoala generala.

Astfel, cei peste 700 de tineri prezenti in sala Aulei Universitatii Constantin Brancoveanu din Pitesti, au participat la dezbateri pornind de la mesajul filmului, fiind premiate cele mai curajoase comentarii. Tinerii au fost provocati la dezbateri, au fost incurajati sa spuna ce tip de activitati ecologice isi propun sa aiba in fiecare zi. Dupa fiecare proiectie au avut loc concursuri interactive, in urma carora au fost premiati de reprezentantii companiei Danone, partener al Guerilla Verde.

Astazi caravana ajunge la Ploiesti pentru o noua zi de proiectii ce vor avea loc in Casa Sindicatelor (orele 13.00 si 15.00) si Aula Unilever a Universitatii Petrol si Gaze (orele 11.00 si 13.00).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.