Muzicianul american Meat Loaf va lansa in curand un nou album de studio, la patru ani de la precedentul, anunta presa din SUA.

Albumul va avea 13 piese si va fi produs de Rob Cavallo, care a mai lucrat, printre altii, cu Green Day si Fleetwood Mac.

"Vreau un album mare si puternic, vreau un album rock. Va suna ca un disc Meat Loaf, insa, in acelasi timp, va suna a nou, a proaspat, va merge catre ascultator intr-un alt mod decat pana acum", spune Meat Loaf, potrivit NewsIn.

In varsta de 62 de ani, Meat Loaf a devenit celebru in toata lumea datorita celor trei albume cu titlul "Bat Out of Hell". Lansat in 1977, primul disc al acestei trilogii ocupa locul 5 in topul vanzarilor muzicale din toate timpurile. Pe al doilea album "Bat Out of Hell" se afla cea mai cunoscuta piesa a lui Meat Loaf, "I'd Do Anything for Love (But I Won't Do That)".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.