Producatorul Peter Jackson l-a ales pe regizorul Guillermo del Toro pentru a regiza cele doua pelicule "The Hobbit", cu actiunea plasata inaintea trilogiei "Lord of the Rings".

Dupa marele succes al seriei "Lord of the Rings", in prezent Peter Jackson lucreaza la adaptarea romanului "The Hobbit" scris de J.R.R. Tolkien, a carui actiune se petrece inaintea trilogiei, scrie NewsIn.

De data aceasta regizorul din Noua Zeelanda va produce pelicula si va lucra la scenariu, lasand regia in seama lui Del Toro, deoarece crede ca acesta ar putea aduce ceva nou, pasional si unic in continutul peliculei, potrivit lui Richard Taylor, unul dintre colaboratorii frecventi ai lui Peter Jackson

Echipele Weta Workshop au inceput sa lucreze la decorurile pentru "The Hobbit" insa Taylor a declarat insa ca nu stie daca pelicula va fi tridimensional.

Potrivit actorului Ian McKellen, care va relua rolul magului Gandalf, filmarile pentru "The Hobbit" vor incepe in luna iunie, in Noua Zeelanda, si vor dura probabil mai mult de un an.

In varsta de 44 de ani, Guillermo del Toro s-a remarcat ca regizor, scenarist si producator, legandu-si numele de filme ca "Hellboy" si "Pan's Labyrinth". Pentru scenariul acestuia din urma, cineastul mexican a fost nominalizat la Oscar in 2007.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.