Sute de ore de repetitii, pregatiri intense si emotii au prins ieri seara viata in cadrul spectacolului Historia de un Amor, cel mai ambitios proiect din cariera Mandinga si una dintre cele mai elaborate productii muzicale autohtone.

Oferit de Betty Ice, conceput de Mandinga si organizat de Emagic, “Historia de un Amor” i-a purtat pe cei aproximativ 3000 de fani ai trupei prezenti la Sala Palatului intr-o inedita calatorie in spatiu si timp, din Cuba anilor ‘60 pana in Bucurestiul zilelor noastre, de la “El Chan Chan” si “Guantanamera” pana la “Donde”, “Soarele Meu” si ritmuri de balkan-salsa.

Peste o suta de dansatori, coregrafii speciale, costumatii, decoruri si proiectii video adaptate fiecarui moment al spectacolului, dragoste, pasiune, energie si emotie, toate aceste elemente s-au imbinat perfect intr-un veritabil “salsa-musical”, o demonstratie de teatru, muzica si dans, intampinata cu nenumarate momente de aplauze si mult entuziasm de catre public.

Povestita de Mihaela Radulescu si cantata de Mandinga, “Historia de un Amor” a avut drept punct de plecare evolutia muzicii latino din Cuba anilor ’60 pana in Bucurestiul contemporan, incepand cu perioada de glorie a clubului Buena Vista, continuand cu celebrul carnaval de la Calle Ocho din Miami, si ajungand in cele din urma in capitala Romaniei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.