Cu incasari din vanzarea de bilete de 34,5 de milioane de dolari, pelicula 3D "Alice in Wonderland", regizata de Tim Burton, este pentru a treia oara lider al box office-ului american de weekend.

In adaptarea clasicei povesti pentru copii Johnny Depp interpreteaza rolul Palarierului Nebun.

Din distributie mai fac parte Helena Bonham Carter, Stephen Fry, Alan Rickman si Christopher Lee, iar scenariul urmareste si o continuare a cartii scrise de Lewis Carroll. "Alice in Wonderland" a realizat pana in prezent incasari de 266 milioane de dolari in SUA, scrie NewsIn.

Urmatoarele locuri in box office-ul de weekend sunt ocupate de comedia "Diary of a Wimpy Kid", regizata de Thor Freudenthal, cu incasari de 21,8 milioane de dolari, si de comedia romantica "The Bounty Hunter" regizata de Andy Tennant, cu Jennifer Aniston si Gerard Butler in distributie, care a realizat incasari din vanzarea de bilete de 21 de milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.