Marti, 23 martie, incepe la Bucuresti cea de a treia editie a caravanei educationale de film eco, Guerilla Verde.

‘Inrolarile’ incep inca din prima zi prin proiectii de film eco, dezbateri si concursuri. In perioada 23 – 30 martie Guerilla Verde se va opri in Bucuresti (23 martie, 30 martie), Pitesti (24 martie), Ploiesti (25 martie), Galati (26 martie), Braila (29 martie) si Constanta (30 martie).

Printre filmele ce vor fi proiectate atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari, se numara “Wall - E”, “Ice Age 2” , “Home”, “An Inconvenient Truth” dar si “Copiii Uraniului”*, film romanesc lansat recent. Intrarea este libera.

“Guerilla Verde isi propune ca, prin intermediul filmelor, sa inspire tinerilor o atitudine prietenoasa fata de mediu si sa ii apropie de actiunile eco in desfasurare din segmentele privat, public si ONG, prin voluntariat sau initiative proprii. Folosind filmul ca metoda educationala alternativa, ne dorim asadar un impact real asupra publicului nostru si rezultate concrete.
” spune Nicoleta Talpes din partea Media Image Factory, organizatorul Guerilla Verde.

Tot din 23 martie incepe concursul foto-video Ecopaparazzi. Acest concurs de "politie verde a bunului simt" se adreseaza tinerilor si nu numai. Toti cei interesati sunt incurajati sa surprinda imagini de pe strada, din scoala, liceu, campus sau imagini din calatoriile lor care sa reflecte modul in care comunitatile locale respecta, sau nu, mediul inconjurator.

Materialele pot fi inscrise in concurs in perioada 23 martie – 23 aprilie pe adresa de mail contact@guerillaverde.ro, impreuna cu datele complete (nume, varsta, adresa, telefon, e-mail).

Regulamentul concursului este disponibil la adresa www.guerillaverde.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.