Fundatia Nadia Comaneci impreuna cu Asociatia Viata Copiilor va sustine campania Suflet pentru Romania, intiata de Prof. Mihaela Serban, prin organizarea unui teledon pentru strangerea fondurilor necesare dezvoltarii campaniei.
Campania „Suflet pentru Romania”, lansata la finalul anului trecut, in cadrul Galei Umanitatii, isi propune sa stranga fonduri pentru sprijinirea copiilor strazii, orfani si abandonati, prin crearea si sustinerea unor centre de adapost si eduare dedicate acestora.

„In fata unei campanii precum „Suflet pentru Romania” nu poti ramane indiferent, pentru ca ar insemna sa intorci spatele unor copii neajutorati, pentru care si o alinare constituie un sprijin extraordinar. Si am incredere ca, organizand acest teledon, vom putea sa le oferim acestor copii mai mult decat o vorba buna, sa le oferim o casa, o masa si un mediu familial in care sa creasca frumos. Pentru mine, in viata exista o dimensiune esentiala pentru a te simti cu adevarat implinit: solidaritatea umana. Familia si prietenii reprezinta puncte-cheie in traiectoria personala si profesionala. In masura in care ai reusit sa-ti consolidezi aceste coordonate viata, sa te inconjori de dragoste si incredere, e imposibil sa nu iradiezi, sa nu comunici, la randul tau, lumii, dragoste si incredere. Pentru noi si pentru toti cei care sunt alaturi de noi, ele pot fi rezumate intr-un triptic: generozitate, gratie, gratitudine. De aceea, sper sa fiti alaturi de mine in sustinerea acestui proiect, pentru ca numai impreuna utem oferi o sansa acestor copii”, a declarat Nadia Comaneci.

Teledonul va avea loc in a doua jumatate a lunii aprilie si se va bucura de prezenta unor personalitati din lumea sportului si showbiz care, timp de 4 ore, vor raspunde la apelurile celor care vor dori sa faca donatii, orice suma fiind binevenita.

Vedetele si-au exprimat deja dorinta de a face donatii pentru copiii abandonati si orfani, iar sumele colectate vor fi facute publice la finalul teledonului.

Totodata, in cadrul acestui eveniment, vor fi scoase la licitatie cateva tablouri donate de Alexandra Nechita, cunoscuta la nivel mondial drept Micuta Picasso, precum si alte obiecte oferite de vedete internationale, banii oferiti pentru acestea urmand sa fie folositi pentru derularea campaniei „Suflet pentru Romania” si a altor proiecte sociale initiate de Fundatia Nadia Comaneci.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.