Andra va fi saptamanal gazda unui show incitant, la Antena 1, care va pune vedetele in ipostaza de baby sitter.

Incepand cu 22 martie, ora 22:00, „Singuri cu vedeta” anunta situatii explozive si pline de umor, din moment ce toti micutii sunt cei mai mari nazdravani. Rezultatul: nu este deloc usor sa fii dadaca!

In fiecare saptamana, pentru o zi intreaga, doua vedete se vor transforma in dadace si vor face fata sau nu asaltului de copiii hiper-activi, gata oricand sa sparga zidul dintre viata de vedeta si cea obisnuita.

Prestatia vedetelor va fi evaluata de un juriu format chiar din familiile copiilor pe care cele doua vedete trebuie sa le supravegheze. Cum vor gestiona nazdravaniile celor mici sau intrebarile indiscrete va fi judecat de catre parinti. Puterea se afla totusi in mana copiilor, in final. Cei mici vor desemna vedeta castigatoare si ii vor oferi un trofeu simbolic.

Tot ei vor fi cei care vor pedepsi vedeta care nu s-a descurcat, supunand-o la o proba pe care ei o considera potrivita. Aici creativitatea copiilor se poate dovedi nelimitata.

Andra va modera discutiile din platou si ii va ajuta pe parintii copiilor sa evalueze prestatia vedetelor, cum reusesc sa rezolve situatii dificile si sa raspunda intrebarilor copiilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.