Scandalul dintre Oana Zavoranu si mama ei a trecut la un alt nivel.

Sotia lui Pepe sustine ca mama ei nu l-a iubit niciodata pe tatal ei, Nicolae Zavoranu, si ca nu "este straina de moartea lui".

"Punand lucrurile cap la cap, sunt convinsa ca Marioara Zavoranu nu este straina de moartea tatalui meu. Sunt multe lucruri care s-au intamplat atunci si care nu au logica. Ea nu l-a iubit niciodata, eu da. Nu a stat o secunda la priveghi, nu a varsat o lacrima la inmormantare si nu a tinut o zi doliu dupa Zavoranu. Asta este atitudine normala? Ca sa nu mai spun de felul in care a murit. Ceva nu se leaga",
a declarat pentru Cancan Oana.

Vedeta isi aminteste ca, in noiembrie 2000, Marioara si Nicolae Zavoranu au plecat la Budapesta sa cumpere brad si daruri pentru Craciunul care se apropia.

"Tata a plecat pe picioarele lui si s-a intors in cosciug. Cum e posibil?! Au ajuns in Budapesta, iar acolo i s-a facut rau. A mers la spital, i-au facut niste perfuzii si si-a revenit. La intoarcere, la Caransebes, i s-a facut rau din nou. El conducea, deci nu a avut o criza majora, una care sa-l omoare. A oprit si Marioara l-a dus la un spital de mana a treia, unde s-a stins in cateva ore. Suspect, nu? Dar si mai suspect mi se pare ca ea a venit imediat la Bucuresti, iar mortul a ajuns aici dupa doua zile. Nici nu a interesat-o! O suspectez sincer de moartea lui", a povestit Oana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.