Rapperul american P. Diddy vrea sa cumpere echipa de fotbal Crystal Palace, suma vehicula pentru tranzactie fiind de 360 de milioane de lire sterline, potrivit presei britanice.
"In discutie s-a aflat si echipa Portsmouth din prima liga engleza, insa, in cele din urma, P. Diddy a hotarat ca este o idee mult mai buna sa cumpere pe Crystal Palace", au declarat surse apropiate cantaretului, scrie NewsIn.

Cotidianul The Sun scrie ca rapperul s-a aflat in capitala Angliei in urma cu doua saptamani si a purtat discutii pe aceasta tema.

Crystal Palace, una dintre echipele cu traditie din Londra, activeaza in al doilea esalon valoric din Anglia si a fost penalizata de curand cu 10 puncte, din pricina datoriilor de zeci de milioane de lire sterline. Aflata la un pas de retrogradarea in al treilea esalon, echipa a fost scoasa la licitatie printr-un anunt dat la mica publicitate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.