Afla si tu care sunt cele mai celebre nume de la Hollywood care au rupt inima publicului feminin!
Actorii au descopeirt ca faima te duce departe, si multi nu se pot abtine sa nu se foloseasca de ea pentru a aduce in pat cat mai multe femei. Practica nu e una noua Casanova fiind probabil unul dintre cei mai cunoscuti afemeiati din istoria lumii. Insa barbatii ce urmeaza fac pe tot posibilul sa ii atinga recordul.

De dragul actualitatii am evitat sa aruncam un ochi asupra generatiilor trecute care ascund un numar destul de mare de barbati ce se inscriu in aceasta categorie. Howard Hughes, Clark Gable, JFK, Hugh Hefner, Jack Nicholson sunt doar cativa dintre acestia. Noua generatie nu se lasa nici ea mai prejos vedetele actuale adunand in palmares un numar impresionant de nume feminine dintre care unele binecunoscute. Kudika ne prezinta cei mai rai baieti de la Hollywood:

5. Josh Hartnett

Il stim pe Josh Hartnett din filme precum Black Hawk Down, Pearl Harbour si The Black Dahlia in care a facut furori cu rolurile bine realizate. Chiar daca rolul de sergent in armata americana il prinde destul de bine, e avantajat de acele roluri ce il transpun in diferite perioade istorice.

In viata de zi cu zi imaginea actorului nu este insa nici pe departe la fel de curata ca cea de pe ecran. Josh Hartnett si-a trecut in agenda neagra cateva nume celebre. Dintre acestea se remarca cel al actritei Scarlet Johansson cu care a avut o relatie de doi ani. In palmaresul actorului se mai inscriu Gisele Bundchen, Penelope Cruz, Katie Holmes, Kirsten Dunst si Rihanna. Desi actorul s-a ferit sa isi confirme legaturile dovezile incriminatorii au fost puse la dispozitia presei de nelipsitii paparazzi.

4. Jude Law

In cazul actorului britanic rolul de afemeiat jucat atat de bine in Alfie pare sa fi avut in spate ceva practica in viata de zi cu zi. A dat lovitura cu The Talented Mister Ripley si a intrat imediat in atentia publicului feminin datorita imaginii lui de gentleman. Aparentele pot insa insela iar scandalurile ce il inconjoara pe actor ne arata asta. Jude Law a fost casatorit cu Sadie Frost pentru 6 ani (’97-’03) si are trei copii impreuna cu talentata actrita si designer. La mai putin de la un an de la divort si-a descoperit iubirea adevarata in persoana actritei Sienna Miller cu care s-a logodit. Nu a durat prea mult pentru ca fermecatorul britanic sa isi insele logodnica cu dadaca copiilor. Si-a cerut iertare public pentru aventura si si-a pastrat astfel logodnica pentru inca o vreme. Relatia s-a destramat insa un an mai tarziu pentru a reincepe la finele lui 2009. In 2008 Jude Law a devenit tatic pentru a patra oara mama fiind un fotomodel cu care acesta a avut o relatie scurta.

3. Colin Farrell

Cu cat inaintam in top lungimea listei cu numele femeilor seduse de Don Juanii de la Hollywood devine mai mare. Actorul irlandez Colin Farrell se poate lauda cu cateva cuceriri notabile, cu doi copii din relatii diferite si cu 14 secunde de inregistrare in ipostaze mai mult decat necorespunzatoare care au facut inconjurul lumii. Daca mai adaugam si dependenta de droguri si alcool pe care actorul a recunoscut-o, e lesne de inteles de unde vine renumele de baiat rau.

In agenda lui se inscriu nume precum Britney Spears, Lindsay Lohan, Demi Moore, Paris Hilton, ba chiar exista zvonuri ca ar fi avut o aventura si cu Angelina Jolie inainte ca aceasta sa se casatoreasca cu Brad Pitt. A fost casatorit pentru patru luni cu actrita Amelia Warner, are un copil cu actrita poloneza Alicja Bachleda-Curus si unul cu fotomodelul Kim Bordenave. Cat despre faimoasa ‘sex tape’, aceasta reprezinta o inregistrare privata facuta in 2003 in care Colin Farrell apare impreuna cu prietena lui de atunci, iepurasul Playboy Nicole Narain.

Citeste pe Kudika articolul integral si afla cine sunt fruntasii topului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.