Condamnat la un an de inchisoare pentru posesie ilegala de arma, lui Lil Wayne i-a fost interzis sa dea autografe celorlalti detinuti.
Potrivit contactmusic.com, Rikers Island din New York i-a interzis lui Lil Wayne sa dea autografe celorlalti detinuti si i-au cerut sa evite pe cat de mult posibil expunerea, motivand: ""Lil Wayne nu este o vedeta aici".

Cu toate acestea, viata pe care o duce artistul la puscarie nu este la fel de dura ca pentru ceilalti detinuti. Vedeta este tinuta intr-o aripa separata a inchisorii, alaturi de alte 17 persoane privilegiate, intr-o celula cu televizor. Daca nu vor fi incidente, Lil Wayne va fi eliberat peste aproximativ opt luni pentru buna purtare, porivit Musichat.

Potrivit 9AM, Dwayne Michael Carter Jr. a fost condamnat la un an de inchisoare, dupa ce anul trecut a pledat vinovat in fata instantei pentru port ilegal de arma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.