Dupa ce lumea modei a fost zguduita de moartea designerului britanic Alexander McQueen, Levintza dedica o editie speciala celui are a fost "Geniul Provocator" din lumea modei

La trei ani dupa disparitia apropiatei sale prietene, Isabella Blow, cea care l-a descoperit si l-a propulsat, si la cateva zile de la moartea mamei sale, Alexander McQueen s-a stins, la doar 40 de ani. Designerul a fost descoperit spanzurat in locuinta sa din Londra, joi dimineata, 11 februarie 2010, in jurul orei 10:00.

Tragica veste a fost confirmata de catre cei apropiati, dar nu a fost comentata deloc, din respect pentru familia sa.

Evenimentul a survenit inainte cu cateva zile de Saptamana Modei de la Londra si cateva saptamani inainte de Paris Fashion Week, unde acesta ar fi trebuit sa isi prezinte noua colectie.

Daca vreti sa aflati intreaga poveste de viata a celui care a deveni un fashion icon britanic, un "Geniu Provocator" al modei pe plan mondial, nu ratati editia speciala a emisiunii “Levintza prezinta”, dedicata lui Lee Alexander McQueen, duminica, 21 martie, de la ora 12:00, numai la Prima TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.