Regizorul James Cameron vrea sa relanseze pelicula "Titanic" in varianta 3D, in 2012, la 100 de ani de la scufundarea navei, informeaza presa internationala.

"Luam in calcul primavara anului 2012 pentru lansare, cand se vor implini 100 de ani de la scufundarea vasului. Nu va arata la fel de bine ca peliculele filmate tridimensional, dar va fi un fel de 2,8D", a declarat Cameron pentru USA Today, conform NewsIn.

"Titanic" a castigat 11 premii Oscar in 1998 si a realizat incasari in box office-ul mondial de 1,8 miliarde de dolari, detinand astfel, timp de 12 ani, recordul celor mai mari incasari din istorie. Anul acesta, filmul a fost depasit de o alta superproductie a lui James Cameron, "Avatar", care a incasat deja 2,6 miliarde de dolari din vanzarea de bilete, in trei luni de la lansare.

Pelicula, cu Leonardo di Caprio si Kate Winslet in rolurile principale, imparte recordul celor 11 premii Oscar cu a treia parte din seria "Lord of the Rings". Cameron ia in considerare si relansarea "Avatar", in august 2010, la zece luni de la lansarea oficiala a peliculei. "A fost estompat in cinematografe de 'Alice in Wonderland'. Probabil am pierdut cateva sute de milioane de dolari din aceasta cauza", spune regizorul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.