Actorul american Peter Graves, cunoscut pentru rolul din serialul "Mission: Impossible", a decedat duminica, la varsta de 83 de ani, informeaza CNN.

Potrivit politiei din Los Angeles, actorul a fost gasit in fata casei sale, cauza decesului fiind un atac de cord. Graves a iesit sa ia masa alaturi de familia sa duminica dimineata, iar la intoarcerea acasa s-a prabusit inainte sa intre in imobil. Potrivit publicistului sau, Peter Graves avea o stare de sanatate buna si sarbatorea in aceasta perioada 60 de ani de casnicie si tot atatia de munca in industria de divertisment, scrie NewsIn.

Actorul, care in 2009 a fost onorat cu o stea pe Hollywood Walk of Fame, este cunoscut pentru personajul Jim Phelps pe care l-a interpretat timp de sapte ani in serialul "Mission: Impossible" difuzat de postul american CBS intre 1967 si 1973. In 1971 Graves a fost recompensat cu un Glob de Aur pentru rolul sau, pe care l-a reluat intre 1988 si 1990, cand serialul a fost preluat de ABC.

In 1996 Peter Graves isi exprima dezamagirea cu privire la versiunea pentru marele ecran a "Mission: Impossible", cu Tom Cruise in rol principal, nemultumit fiind de actorul ales pentru personajul pe care el l-a interpretat in serial.

Peter Graves a mai jucat in pelicula "Airplane!" (1980), in serialul "7th Heaven" si a facut parte din echipa care a realizat in 1997 documentarul "Judy Garland: Beyond the Rainbow".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.