Viata nevazuta a celebrului cuplu Angelina Jolie-Brad Pitt va ajunge in librariile din SUA, luna aceasta, intr-un volum care nu ocoleste subiectul operatiilor estetice ale actritei si nici educatia celor sase copii ai lor.

Intitulata "Brad Pitt & Angelina Jolie: The True Story", cartea este scrisa de Jenny Paul, care sustine ca a pus pe hartie informatii culese inclusiv de la fostul iubit al mamei Angelinei Jolie, relateaza NewsIn.

Realizand o veritabila radiografie a corpului actritei, autoarea cartii spune ca Jolie a facut o operatie pentru infrumusetarea nasului, nefiind multumita, probabil, de cel "mostenit" de la tatal sau, nu mai putin celebrul actor Jon Voight. Buzele Angelinei, insa, ar fi 100% naturale, in ciuda speculatiilor privind modificari de volum pe cale chirurgicala. In carte se mai scrie, de asemenea, ca Jolie a suportat si o interventie cu laserul la ochi.

Volumul dezvaluie si adevarul despre incidentul din 2005, cand politistii au dat buzna in camera de hotel din Kenya unde erau cazati Pitt si Jolie. Initial, despre acea poveste s-a spus ca a fost urmarea unei reclamatii facute de alti oaspeti ai hotelului, care ar fi fost deranjati de zgomotul pe care il face cuplul in timpul partidelor de sex. In carte se afirma ca, de fapt, vecinii de pe acelasi etaj al hotelului ar fi simtit miros de marijuana dinspre camera celor doi si au alertat politistii. La perchezitie, insa, in camera celor doua staruri nu s-a gasit niciun drog.

In privinta celor sase copii ai cuplului, acestia s-ar afla in grija a nu mai putin de noua bone. Acestea se ocupa inclusiv de educatia micutilor, facand lectii cu ei la domiciliu, dupa cum noteaza presa americana, anticipand cartea care va aparea in curand.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.