Cineastul canadian James Cameron are in vedere relansarea peliculei 3D "Avatar", cu scene noi adaugate, pentru a contracara succesul filmului "Alice in Tara Minunilor", regizat de Tim Burton, noteaza presa internationala.
Cameron si studiourile Fox iau in calcul relansarea peliculei in vara. Ideea este de a prezenta din nou povestea despre Na'Vi, creaturile albastre de pe planeta Pandora, mai ales in cinematografele tridimensionale, cu scene aditionale, care au fost eliminate din versiunea lansata in decembrie 2009, scrie NewsIn.

Motivul deciziei lui Cameron este acela ca, odata cu lansarea peliculei "Alice in Tara Minunilor", "Avatar" a pierdut spectatori.

"Alice" a vandut bilete de 116 milioane de dolari in primul weekend de la lansarea in SUA, depasind cu usurinta incasarile filmului lui Cameron, pelicula cea mai scumpa din istorie.

Durata maxima a unei pelicule pentru un cinematograf IMAX este de 170 de minute, astfel ca James Cameron ar putea adauga cel mult 10 minute la versiunea originala a filmului sau, pentru relansare.



Watch Video Alice in Wonderland Trailer 2010 - Awesome video clips here


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.