La 11 saptamani de la marea lansare, fanii au parte de secrete de culise

Noile aventuri ale divelor newyorkeze au loc la doi ani dupa prima parte, insa in afara orasului de aceasta data, pe parcursul unei calatorii in Maroc. Desi trailerul nu ofera prea multe detalii, cea de-a doua parte include o nunta, dar si un copil pentru una dintre cele patru actrite.

Cat despre protagonista principala, Carrie Bradshaw (arah Jessica Parker) se pare ca are probleme in mariajul cu Mr. Big, din moment ce il abandoneaza pentru o vacanta in Marrakesch cu prietenele sale: Samantha Jones (Kim Cattrall), Charlotte York Goldenblatt (Kristin Davis) and Miranda Hobbs (Cynthia Nixon)

Un lucru este sigur insa: atat timp cat sunt impreuna, cele patru prietene nu se dezvata de la distractii si se bucura de fiecare minut al vacantei exotice. Printre starurile care vor aparea in film se numara Penelope Cruz, Liza Minelly si Milley Cyrus.

Click aici pentru imagini.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.