Bodyguarzii care i-au fost aproape lui Michael Jackson in ultimii doi ani ai vietii sale au vorbit in emisiunea "Good Morning America, despre ce fel de persoana era acesta.

Mike Garcia, Bill Whitfield si Javon "BJ" Beard au dezvaluit secretele din viata celui care a fost Regele muzicii pop, spunand ca acestuia ii placea sa petreaca foarte mult timp cu copiii sai si ca era o persoana normala, careia ii placea sa clatoreasca si sa mearga la fast-food, dar avea si momente in care era foarte trist, relateaza ABCNews.

De exemplu, atunci cand a organizat o petrecere pentru aniversarea unuia dintre copii sai, la acel eveniment au participat doar cantaretul, profesorul, bona si cei trei bodyguarzi. Niciun alt copil nu a fost prezent.

Cei trei au povestit ca acest job a devenit mai mult decat o simpla misiune pentru ei, pentru ca Michael Jackson le-a incredintat viata, copiii si secretele sale.

Potrivit lui Bill Whitfield, bandajele, pe care Michael le purta frecvent in public, nu ascundeau urmele unor operatii chirurgicale secrete, ci erau doar o forma de deghizare. “El se deghiza adeseori in victima unor arsuri”, a spus acesta.

Chiar daca si lor li se parea ciudat modul in care se deghiza starul, nu au put niciodata sa-l intrebe despre acest lucru. “Nu puteam sa il intrebam: «Ce naiba purtati pe fata, domnule?» Cum am fi putut sa il intrebam asa ceva?”, a continuat Beard.

Cand nu trebuiau sa calatoareasca, Michael locuia intr-o vila inchiriata din Las Vegas, dar bodyguarzii au declarat ca lui i-a placut niciodara sa stea acolo.

“Pentru tine sau pentru mine era o casa extraordinara dar pentru siguranta lui Michael si a copiilor lui era o casa oribila”,
a spus Whitfield, adaugand ca Jackson era foarte stresat cand venea vorba de securitate.

Michael si cei trei copii

Bodyguarzii l-au descris pe Michael Jackson ca pe un tata extraordinar, caruia ii placea sa petreaca mult timp alaturi de copiii sai, impreuna cu care mergea la restaurante de tip fast-food, de multe ori insistand sa faca el insusi comanda.

“Copiii ii spuneau in mod constant cat de mult il iubesc. Erau ca patru prieteni apropiati”, a declarat Mike Garcia.

In ciuda faptului ca erau copiii unui megastar, micutii erau foarte politicosi si foarte manierati, a spus Whitfield.

Cei trei bodyguarzi au spus ca micutii erau cea mai usoara sarcina a lor, dar totusi, uneori, ei incercau sa-i pacaleasca .

“Veneau uneori la mine, cand erau mici, si imi spuneau: «Bill, tata vrea sa te duci sa ne cumperi niste prajituri»”,
a povestit Whitfield.

Michael Jackson a incercat mereu sa-si protejeze copii de expunerea mediatica: “Atunci cand vedea ziare in casa cu numele lui in titlurile de pe prima pagina, le intorcea pe toate cu fata in jos, pentru ca ei sa nu le vada”, a mai spus Whitfield.

Cat despre acuzatiile de pedofilie din 2005, cei trei au spus ca nu au crezut nicio clipa ca Michael ar putea fi pedofil.

"Ca barbat, pot spune ca stiu cum sunt barbatii…iar noi am fost alaturi de el destul de mult timp cat sa ne dam seama ca a fost un barbat adevarat”, a adaugat Whitfield.

Garcia a dezvaluit ca Jackson avea o dorinta pentru femei ca toti barbatii si ca avea cel putin doua iubite cu care iesea.

"Aveam o cortina in masina si nu puteam sa vedem ce faceau ei in spate…dar puteam sa ne dam seama ca se sarutau"
, a spus Whitfield.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.