Recunoscuta pentru implicarea in activitati de responsabilitate sociala, Cristina Topescu participa la campania de strangerea de fonduri pentru Cristina Dinu, o tanara in varsta de 27 de ani, care sufera de cancer limfatic.

Sansa ei este un transplant cu celule stem, efectuat in Viena.

"Mai am un pas, un transplant mult mai greu, mai riscant si mai invaziv decat primul. Este ultima carte pe care trebuie sa o joc. Pe masa este viata mea", nu se da batuta Cristina.

Miercuri, 10 martie, de la ora 21.00 la clubul “Jukebox” are loc evenimentul “Ultimul joc, ultima carte. O carte pentru viata!”, un concert caritabil dedicat Cristinei Dinu. Invitati la eveniment sunt Nicu Covaci, Ovidiu Lipan Tandarica, Bogdan Bradu, Ionut Contras, HI-Q, Artanu, Alexandrina, Byron, Silent Strike, Laurentiu Cazan, trupa Jukebox, Pasager, Marfar, Popas, Daniel Lazar si Coyote Chicks.

Invitat de onoare este Cristina Topescu. Pretul unui bilet este de 30 de lei, iar toate incasarile obtinute vor fi donate Cristinei Dinu.

Click aici pentru a afla mai multe detalii despre donatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.