Pelicula 3D "Alice in Wonderland", regizata de Tim Burton, cu Johnny Deep in distributie, este noul lider al box office-ului american de weekend, cu incasari din vanzarea de bilete de 116,3 milioane de dolari, potrivit Internet Movie DataBase (IMDB).

Pelicula regizata de Tim Burton a realizat incasari de 41 de milioane de dolari, vineri, in prima zi de proiectie in SUA.

In adaptarea clasicei povesti pentru copii Johnny Depp interpreteaza rolul Palarierului Nebun. Din distributie mai fac parte Helena Bonham Carter, Stephen Fry, Alan Rickman si Christopher Lee, iar scenariul urmareste si o continuare a cartii scrise de Lewis Carroll.

"Alice in Wonderland" a realizat de asemenea incasari de 94 de milioane de dolari in alte 40 de tari din lume, reusind astfel sa puna capat celor 11 saptamani in care "Avatar" a fost lider in afara SUA.

Urmatoarele locuri in box office-ul de weekend sunt ocupate de thriller-ul "Brooklyn's Finest", regizat de Antoine Fuqua, cu Richard Gere, Ethan Hawke si Wesley Snipes in distributie, cu incasari de 13,5 milioane de dolari si de liderul de saptamana trecuta, thriller-ul "Shutter Island", regizat de Martin Scorsese, cu Leonardo DiCaprio in rolul principal, care a strans 13,3 milioane de dolari din vanzarea de bilete.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.