Nemultumita de modul in care Marea Britanie este condusa, Sharon Osbourne este tentata sa se indeparteze de lumea divertismentului pentru a incepe o cariera in politica.

Satula de promisiunile politicienilor, sotia lui Ozzy Osbourne se gandeste serios sa candideze la Parlament pentru a face ceva pentru tara pe care o iubeste. Cu parere de rau, Sharon declara ca de fiecare data cand se intoarce in Anglia isi da seama ca are din ce in ce mai putine motive ca sa o iubeasca.

"S-ar putea sa candidez la Parlament. Pentru mine este simplu. Singurul mod de a schimba lucrurile este educatia si nu vei putea sa schimbi nimic atata timp cat sunt copii care la 16 ani nu stiu sa scrie si sa citeasca, idar devin parinti", a declarat Sharon, potrivit ShowbizSpy.

"Nu ma intereseaza care este religia ta sau ce culoare pielii tale, te respect ca persoana, dar atunci cand nu exista destule locuri de munca pentru cei care s-au nascut aici, cand nu sunt suficiente paturi de spital, nu veniti in masa sa ne luati paturile de spital care ne erau destinate noua", a mai adaugat aceasta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.