Kathryn Bigelow a declarat dupa castigarea premiului de cel mai bun regizor la Oscar, ca este multumita deoarece poate inspira realizatorii de film, femei sau barbati, si pentru ca le poate demonstra ca imposibilul este posibil.

Regizoarea a mai spus ca ii considera fenomenali pe toti cei alaturi de care a fost nominalizata si a dedicat trofeele militarilor care isi risca zilnic viata in Irak si Afganistan.

"Sper ca sunt prima din multe (femei care vor castiga distinctia pentru cel mai bun regizor, n.r.). Vreau sa spun, si nu vrau sa sune simplu, sa nu renuntati niciodata la visele voastre. Eu fac filme de aproape 30 de ani", a declarat Bigelow in spatele scenei, potrivit NewsIn.

Scenaristul "The Hurt Locker", Mark Boal scenaristul a spus, in legatura cu acuzatiile de plagiat care i-au fost aduse, ca scenariul sau este o fictiune si nu se bazeaza pe viata unei persoane.

Vezi aici "Lista castigatorilor la peremiile Oscar 2010"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.