Primavara aceasta Mandinga a pregatit doamnelor si domnisoarelor din Romania cate un martisor muzical oferit in cadrul unei campanii desfasurata de membrii trupei in complicitate cu Radio Zu: �Martie cu Zdringhi Zdringhi la ZU - Mandinga si-un buchet de flori�.
Campania se va termina chiar de Ziua Femeii, pe data de 8 martie, urmand ca pe 21 martie fanii trupei sa se delecteze cu un alt moment muzical special: spectacolul – “Historia de un Amor”, pe care Mandinga il va sustine la Sala Palatului din Bucuresti.

Barbatii din Romania au avut zilele acestea ocazia de a impresiona persoana iubita, mama sau oricare prezenta feminina speciala din viata lor in cadrul campaniei “Martie cu Zdringhi Zdringhi la ZU - Mandinga si-un buchet de flori”, promovata de Radio Zu. Doamnele si domnisoarele erau surprinse chiar la locul de munca cu un frumos buchet de flori si o dedicatie speciala de Martisor din partea iubitului sub forma unui inedit moment muzical live pregatit de Mandinga.

Acest mini mini-turneu de o saptamana, i-a purtat pe membrii trupei in diferite locatii din Bucuresti si din tara, declarandu-se mai mult decat incantati de aceasta initiativa: “ne-a bucurat foarte mult “complotul” celor de la Radio ZU. Campania “Martie cu Zdringhi Zdringhi” ne-a trezit toata saptamana de la 6 dimineata pentru a putea pregati surprizele si mini-studioul in care am interpretat intr-un mod cu totul special piesele Mandinga” a declarat Ella.

“Marturisesc ca eu eram mai emotionata decat barbatii care au dorit sa ofere un cadou muzical persoanei iubite. Este de-a dreptul flatant pentru orice femeie sa asiste la o asemenea manifestare de sentimente sincere. Doresc sa spun doar jos palaria pentru barbatii care au transformat aceste dimineti intr-un zambet care le-a insotit sotiile, prietenele sau mamele pe durata intregii zile. Pentru noi, a fost un adevarat tur de forta printre baladele si cele mai recente melodii Mandinga, mai ales ca fiecare dimineata din aceasta campanie a devenit o ocazie de a repeta pentru spectacolul cu totul special pe care il vom sustine pe 21 martie, la Sala Palatului” a declarat in continuare solista trupei.

Dupa aceasta perioada, membrii trupei se vor retrage in salile de repetitii unde vor continua pregatirile pentru spectacolul “Historia de un Amor”, ce promite fanilor trupei si iubitorilor de muzica latino o adevarata incursiune in istoria muzicii salsa in cadrul unui show uimitor. Oferit de Betty Ice si povestit de Mihaela Radulescu, spectacolul Mandinga – “Historia de un Amor”, va avea loc pe data de 21 martie, pe scena Salii Palatului din Bucuresti, biletele fiind disponibile online, pe www.myticket.ro, precum si in reteaua magazinelor Diverta, la urmatoarele categorii de preturi in functie de pozitia in sala: 45, 60, 75, 90 si 110 lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.