"The Hurt Locker", care, daca va castiga la Oscar distinctia de Cea mai buna pelicula, va deveni filmul cu cele mai mici incasari premiat vreodata la aceasta categorie, ar putea fi defavorizat de sistemul de vot folosit din 2010 la premiile Academiei Americane de Film, scrie The Independent.
"The Hurt Locker", regizat de Kathryn Bigelow, a realizat incasari de doar 15 milioane de dolari din vanzarea de bilete, spre deosebire de competitorul sau "Avatar" (James Cameron), filmul cu cele mai mari incasari din istorie, de aproape doua miliarde de dolari, scrie NewsIn.

Specialistii din industria cinematografica spun ca, desi "Hurt Locker" este considerat favorit la Oscar 2010, noul sistem de vot folosit pentru alegerea celei mai bune pelicule l-ar putea devaforiza. Votul preferential ar putea ajuta, spun expertii, pelicula "Inglorious Basterds" regizata de Quentin Tarantino.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.