Cunoscutul regizor american Ridley Scott, care va realiza si produce al cincilea film din seria "Alien", programat pentru lansare in 2011, vrea ca pelicula sa fie tridimensionala, potrivit presei internationale de specialitate.

Potrivit directorului artistic al primei pelicule din seria "Alien", Roger Christian, regizorul Ridley Scott, i-a confirmat ca filmul va fi realizat in stilul "Avatar" si ca se gandeste la posibilitatea realizarii unei trilogii, potrivit Newsin.

Cunoscutul regizor american Ridley Scott, nominalizat la Oscar pentru "Gladiator", "Black Hawk Down" si "Thelma & Louise", va lucra la al cincilea film din seria "Alien". Scott a regizat si primul film al seriei, realizat in 1979 si recompensat cu premiul Academiei Americane de Film pentru efecte speciale.

"Alien" este cea mai populara serie horror SF din istoria cinematografiei, care a facut-o cunoscuta pe actrita Sigourney Weaver. Seria prezinta confruntarile unor echipaje spatiale cu o specie extraterestra nascuta pentru a ucide.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.