Celebrul cineast american Oliver Stone va realiza un thriller despre in razbunare in lumea traficantilor de droguri usoare, inspirat de un roman care va ajunge in librarii in iulie, anunta presa de specialitate din SUA.
Pelicula se va numi "Savages", iar regizorul nu a dezvaluit deocamdata numele actorilor pe care si i-ar dori in distributie. Se stie, insa, ca scenariul filmului va avea in prim-plan doi tineri din California a caror prietena este rapita de mexicanii dintr-un cartel al drogurilor, potrivit NewsIn.

In varsta de 63 de ani, Oliver Stone este unul dintre cei mai apreciati si, totodata, controversati cineasti americani contemporani, cu un apetit deosebit pentru pelicule cu caracter biografic. Printre figurile "radiografiate" in filmele sale se numara John F. Kennedy, Richard Nixon, George W. Bush, Alexandru cel Mare si liderul trupei rock The Doors, Jim Morrison.

Stone are in palmares trei Oscaruri, castigate pentru "Midnight Express" (1978), "Platoon" (1986) si "Born on the Fourth of July" (1989). In 2003, a realizat documentarul "Comandante", pornind de la un interviu cu liderul cubanez Fidel Castro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.