Un tatic roman poate castiga sansa de a dubla vocea personajului secundar Soldatelul Verde din pelicula "Toy Story 3", care va avea premiera in aceasta vara, potrivit reprezentantilor Disney Romania.

Tatal unui copil roman poate deveni o vedeta in cadrul "Toy Story 3", daca va castiga concursul national lansat de Disney Channel pentru rolul secundar al personajului Soldatelul Verde, relateaza NewsIn.

Pana pe 28 martie copiii isi pot inregistra tatal sau tutorele rostind o replica din film si o pot incarca pe site-ul disney.ro. Cei mai talentati concurenti, alaturi de copiii care i-au inscris, vor participa la o auditie intr-un studio de dublaj din Bucuresti in urma careia Disney Channel va selecta castigatorul final.

"Toata lumea asteapta cu mare bucurie reintoarcerea clasicelor filme din seria Toy Story, iar noi suntem foarte fericiti ca putem oferi unui copil oportunitatea de a-si transforma tatal in vedeta, prin sansa unica de a interpreta un rol secundar in filmul <Toy Story 3> in Romania", a declarat Maciej Bral, vicepresedinte si manager general al Disney Channels din Europa Centrala si de Est, Turcia, Grecia & Africa de Sud.

"Toy Story 3", regizat de Lee Unkrich, va fi lansat pe ecranele din Romania la sfarsitul lunii iulie 2010.

Primul film din seria "Toy Story" a fost lansat in 1995, fiind urmat in 1999 de "Toy Story 2", care a castigat un Glob de Aur pentru Cel mai bun film la categoria Musical sau Comedie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.