"Indiana Jones 5" va deveni realitate, potrivit actorului Harrison Ford, interpretul personajului principal din cele patru pelicule din serie lansate pana in prezent, care a discutat despre proiect cu George Lucas, cel care a scris povestea filmelor, si cu regizorul Steven Spielberg.

Harrison Ford a recunoscut, la BBC, ca exista deja o idee pentru urmatoarea pelicula. "Steven, George si cu mine ne-am hotarat asupra unui inceput de idee. Vom vedea ce va iesi din asta", a declarat actorul, potrivit NewsIn.

Ford a explicat insa ca acest lucru nu inseamna ca pelicula va fi gata prea curand. "Procesul ar fi urmatorul. Ajungem la un aranjament de baza si apoi George (Lucas, n.r.) pleaca pentru mult timp si lucreaza la idee. Apoi eu si Steven (Spielberg, n.r.) primim textul intr-o forma embrionica. Apoi, daca il agream, incepem sa lucram la el alaturi de George si la un moment dat va fi gata si il vom face", a explicat actorul in varsta de 67 de ani, care la inceputul anului marturisea ca "Indiana Jones" este singura franciza de film in care ar mai accepta sa joace.

Primul film din serie "Raiders of the Lost Ark", a fost lansat in 1981, fiind si cel mai apreciat, cu patru premii Oscar in palmares - pentru efecte speciale, sunet, montaj si decor. Succesul acestui film i-a determinat pe producatori sa realizeze trei continuari, "Indiana Jones and the Temple of Doom" (1984), care a castigat Oscarul pentru efecte speciale, "Indiana Jones and the Last Crusade" (1989), distins, de asemenea, cu Oscar pentru efecte speciale, si "Indiana Jones And The Kingdom of the Crystal Skull".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.