Anamaria Ferentz, una din vedetele noului sezon Dansez pentru tine a declarat la ProFM ca este gata sa renunte din nou la haine pentru un pictorial incendiarabia la 50 de ani.

“ As mai poza goala la 50 de ani, doar ca sa demonstrez ca se poate. In nici un caz pentru bani”, a declarat ea.

Intrebata care este cea mai sexy parte a corpului ei, Ana a marturist fara ezitare: “Fundul, zambetul si pielea. Toata lumea e innebunita dupa pielea mea. Am o piele de caprioara”.

In ceea ce priveste fanteziile sexuale, artista a fost foarte sincera si a spus ca, in acest moment, fantezia ei sexuala cea mai mare este sa aiba o relatie, lucru care nu se intampla in prezent. Cu toate astea, Anamaria este pregatita sa imbrace din nou rochia de mireasa si asta pentru ca isi doreste foarte mult sa-si intemeieze o familie si se gandeste si la copii.

In ceea ce priveste emisiunea “Dansez pentru tine” de la ProTV, Anamaria este gata sa-si demonstreze talentul de dansatoare incepand cu 19 martie. “Eu sunt un bun artist. Acum voi demonstra cat de buna dansatoare sunt sau nu. Imi plac toate dansurile si descopar feminitate si romantism in fiecare dintre ele”, a mai adaugat Anamaria, convinsa ca va reusi sa ajunga pana la editia finala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.