Nonconformistul muzician britanic Boy George vrea sa revina in prim-plan cu un nou videoclip si un turneu de trei saptamani, dupa ce ani buni de zile a stat in umbra din pricina problemelor personale.

Obligat la un moment sa traiasca din producerea si vanzarea unei colectii de tricouri care nu s-a bucurat, insa, de mare succes, cantaretul vrea acum sa inceapa o noua viata muzicala, informeaza NewsIn.

Piesa "Amazing Grace" de anul acesta are deja videoclip, iar datele unui turneu de 12 concerte in Marea Britanie au fost stabilite pentru intervalul 9-27 aprilie, potrivit presei de specialitate.

In plus, artistul, cunoscut in toata lumea si ca membru al comunitatii gay, a anuntat deja ca lucreaza la un nou album, care sa-l readuca in topuri si, implicit, sa-l scape de grijile financiare.

In varsta de 48 de ani, Boy George (George O'Dowd, pe numele sau real) s-a lansat in 1981, ca solist vocal si lider al grupului Culture Club - unul dintre cele mai importante nume din istoria muzicii pop. Alaturi de colegii din Culture Club, Boy George a lansat hit-uri ca "Karma Chameleon" si "Do You Really Want To Hurt Me".

Dupa 1986, cantaretul s-a dedicat carierei solo, care l-a mentinut in atentia publicului cativa ani, insa departe de popularitatea dobandita in Culture Club. Cea mai cunoscuta piesa a sa lansata solo este "Bow Down Mister", din 1991.

Anul trecut, controversatul artist a avut mari probleme cu legea, dupa ce a fost gasit vinovat de sechestrarea unui tanar norvegian care ar fi refuzat sa intretina relatii sexuale cu el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.