Thriller-ul "Shutter Island", regizat de Martin Scorsese, cu Leonardo DiCaprio in rolul principal, este din nou lider al box office-ului american de weekend, cu incasari din vanzarea de bilete de 22,2 milioane de dolari.

Pelicula, care este ecranizarea unei carti a lui Dennis Lehane, prezinta povestea unor agenti federali ajunsi pe insula unde se afla un ospiciu pentru tratarea condamnatilor cu tulburari mentale. Alaturi de DiCaprio, in film joaca, printre altii, Mark Ruffalo, Ben Kingsley si Max von Sydow, potrivit NewsIn.

Urmatoarele locuri in box office-ul de weekend sunt ocupate de filmul de actiune "Cop Out", regizat de Kevin Smith, cu Bruce Willis si Tracy Morgan in distributie, care a realizat incasari de 18,6 milioane de dolari si de pelicula horror "The Crazies", regizata de Breck Eisner, cu 16,5 milioane de dolari.

"Cop Out" va rula pe marile ecrane din Romania din 7 mai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.