O inregistrare dramatica, ce detaliaza momentele in care medicii de la serviciul de urgenta au certificat decesul lui Michael Jackson, a fost data publicitatii.

Se pare ca vocea de pe caseta este a medicului aflat in ambulanta care l-a transportat pe Michael Jackson la spital, scrie The Sun.

"Pacientul este Michael Jackson, starul pop. Nu are puls si nu respira. Am incercat sa il resuscitam dar fara success. Am facut tot ce am putut. Vom ajunge la spital in cinci minute. Pacientul nu arata bine deloc", afirma vocea de pe caseta.

Aceasta inregistrare ar putea fi prima stire oficiala care a confirmat decesul starului american, pe 25 iunie 2009, si ar putea deveni o noua proba in procesul in care este judecat doctoral Conrad Murray, fostul medic personal al starului.

Un purtator de cuvant al servicului de urgent a declarat ca nu poate sa confirme daca vocea de pe caseta apartine unui angajat de-al lor. "Nu as putea sa confirm daca este unul dintre angajatii nostri. Ar putea fi. E adevarat ca se refera la starul pop Michael Jackson, insa nu obisnuim sa spunem numele pacientilor".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.