Rapper-ul Eminem are de gand sa renunte la cantat dupa ultimul sau concert din actualul turneu, ce va avea loc la Dublin, pe 17 septembrie, si sa se concentreze pe munca de productie muzicala, a declarat un coleg de la trupa D-12, Proof, transmite BBC News online. "A ajuns in mod cert la momentul in care simte ca a facut tot ce se poate face in rap", a spus Proof (pe numele sau adevarat Deshaun Holton), citat de ziarul Detroit Free Press. "Vrea sa se retraga si sa se ocupe de productie", a adaugat el. "De ce sa nu pleci cand esti in top?".

Purtatorii de cuvant ai lui Eminem din Statele Unite si din Marea Britanie nu au comentat aceasta informatie. Eminem, al carui album "The Marshall Mathers" (2000) s-a vandut in 9,8 milioane de exemplare, a inregistrat cinci albume solo. El a cantat de asemenea cu grupul rap D-12 si a lucrat ca producator la propriile albume si la o serie de melodii ale unor artisti precum Xzibit, Jay-Z si Funkmaster Flex.

Managerul lui Eminem, Paul Rosenberg, a declarat ca "nu a fost luata nici o decizie oficiala" in legatura cu viitorul rapper-ului, dar ca cel mai recent album, intitulat "Encore", reprezinta "cu siguranta apogeul carierei lui".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.