O echipa de consilieri stiintifici care colaboreaza ca industria cinematografica le-a recomandat cineastilor ca super-eroii din peliculele SF sa nu mai aiba puteri exagerate, pentru a se evita indepartarea spectatorilor de acest gen de filme.

Oamenii de stiinta citati de presa britanica spun ca un personaj poate fi mai rapid ca lumina, precum unele din "Star Trek" si "Razboiul Stelelor", poate avea capacitatea de a vedea in infrarosu sau pe cea de a trece prin ziduri.

Alte exagerari risca sa devina de-a dreptul hilare, determinand cinefilii sa renunte la urmarirea unui film al carui scenariu depaseste cu mult granitele de "credibilitate". Sfatul echipei formate din oameni din stiinta este, astfel, unul extrem de simplu: se accepta o singura super-putere intr-un film, relateaza NewsIn.

Daca recomandarea va fi luata in calcul de cei din industria cinematografica, ea va fi, practic, o veste cat se poate de proasta pentru personaje ca Superman, care putea sa prinda gloante, sa ridice masini si sa zboare in cosmos.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.